top of page
  • Forfatterens bildeIrmelin Lundstad

Et kraftig spark bak fra universet via Instagram!

Det gikk litt fort for seg, jeg rakk ikke å tenke så mye før jeg delte reelen på historien min på Instagram, men jeg husker jeg hadde en litt usikkerhet i meg da jeg gjorde det. Det gikk bare et par minutter før jeg fikk beskjed fra Instagram om det var brudd på retningslinjene og da jeg leste begrunnelsen var jeg så enig. Det var nok derfor jeg nølte før jeg postet. Det var gjort i beste mening, men det hjelper ikke når jeg faktisk var enig i at jeg hadde dårlig dømmekraft i det øyeblikket. Jeg lærte noe for jeg hadde faktisk ikke sett sånn på det!Jeg har aldri fått fjernet et innlegg før, så derfor ble jeg veldig overrasket da jeg noen minutter etter fikk beskjed at jeg var utestengt fra Instagram frem til 22.september. Jeg blir begrenset med alt og får ikke bruke min egen kanal som jeg vil og ikke profesjonelt. Jeg fikk ingen mulighet til å forklare meg eller gjøre noe annet enn å be om en gjennomomgang av avgjørelsen. Jeg gjorde det, men så slo det meg. Kanskje jeg skulle gjøre alvor av å trekke meg mer ut av sosiale medier? Ikke det at jeg er veldig aktiv til å være en liten bedrift og avhengig av å syns. Kanskje jeg kan kanalisere energien min annerledes? For før sosiale medier fikk jeg fortsatt klienter uten å markedsføre meg i det hele tatt.


Facebook var allerede ute av telefonen min for et par uker siden, raskt tok jeg en avgjørelse på at jeg gjorde det samme med Instagram. Jeg føler jeg fikk et spark bak fra universet om å frigjøre tid til mer kreativitet. Jeg vet jeg brukte alt for mye tid på å skrolle. Bloggen min her er en av de tingene jeg ønsker å bruke mer tid på. Jeg vil sitte på uteplassen min og tegne, skrive mens jeg lytter til fuglekvitter og hønene som klukker så fornøyd rundt på gårdsplassen her. Jeg vil sitte på uteplassen min og gå ut av min mekaniske verden som jeg har levd i en stund og la kreativiteten får større plass.


Mobilen min har fått for stor plass i livet mitt i så mange år. Sosiale medier har gitt meg nye avhengigheter mens jeg har kvittet meg med de gamle. Så det er en tid for alt.


Nå er det tid for å nyte sommeren. Møte mennesker. Være kreativ. Takk for sparket, både til Instagram og universet!


PS, hvis du registrere deg på bloggen min vil du få beskjed når jeg poster :-)

66 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page