top of page
  • Forfatterens bildeIrmelin Lundstad

Jeg ser deg på toppen av et fjell!

For noen år siden fikk jeg en telefon fra ei veldig syk dame som lurte på om jeg kunne hjelpe henne med healing. Jeg fikk kalde føtter den gangen, jeg syns hun var for syk til at jeg kunne hjelpe henne og tenkte hun fikk god nok hjelp av helsevesenet. Hun ble veldig skuffet og vi avsluttet samtalen med at jeg ønsket henne god bedring og lykke til.


Healing er mye mer enn helbredelse

Da jeg hadde lagt på fikk jeg ikke ro, det var sent på kvelden og jeg fikk ikke mye søvn den natta. En gang utpå natta hørte jeg en stemme som spurte meg hvordan jeg kunne avvise en så syk person som ba meg om hjelp? Jeg hadde ikke tenkt slik på det, og jeg var bare usikker når hun var så syk som hun var. Hun hadde fortalt meg at hun ikke kom ut av senga og bare lå med store smerter. Men jeg skjønte at jeg hadde tatt et feil valg, og tiden ble lang til jeg følte at det var passende å ringe henne.


Det var fortsatt tidlig om morgen da jeg ringte henne, og hun svarte raskt. Jeg fortalte at jeg hadde tenkt meg om og jeg ønsket å hjelpe henne allikevel. Hun ble veldig glad og vi begynte behandlingen med en gang. De første gangene over telefon, hun ble litt bedre og fikk mer energi og mindre smerter så en dag ringte hun meg og ønsket en time på kontoret mitt. Det var stort å se henne gå opp trappen til meg et par dager etterpå. Hun var fortsatt syk, men det var noe helt annet enn hun som kontaktet meg noen uker før.


Seier! Jeg ser deg på toppen av et fjell

Hun la seg på benken min og jeg får inn et bilde i hodet av henne hvor hun stod på toppen av et fjell med hendene i været. Jeg fortalte henne det jeg så, og hun lurte på hva det betydde. Jeg sa jeg var sikker på at hun kom til å bli frisk. Ikke nødvendigvis av healingen, men at hun en dag ville bli helt frisk igjen var jeg helt sikker på. Hun var en eldre dame, og det kunne gått alle veier, men jeg valgte å dele bildet mitt med henne. Vi holdt kontakten en liten stund fremover, og hun kom til noen healingtimer før hun skulle på sykehuset og opereres. Jeg fikk oppdatering underveis, men etter en stund gled kontakten ut og livet gikk videre for oss begge.


Her om dagen fikk jeg en sms som begynte følgende: Du må være synsk! Du sa jeg ville bli bra og det ble jeg! Da jeg så hvem det var fra kjente jeg på en utrolig glede og husket på hele historien som skjedde for så mange år siden. For meg fikk jeg nok en bekreftelse på at healing er så mangt. Det er ikke bare helbredelse, det er oftest noe helt annet, som her i denne historien. Det å få et håp, ha noen som tror sterkt på at det vil gå bra, noen som tror på deg, ser deg og er der. Det å få noen varme hender på kroppen gjør godt for alle, uansett utfall.

Jeg er takknemlig for at jeg valgte å lytte den gangen, og ennå mer takknemlig for at jeg fikk muligheten til å være en støtte da det var som verst for denne kvinnen.

100 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page