top of page
  • Forfatterens bildeIrmelin Lundstad

Reading med sjeletegning

Det var så lenge siden jeg har hatt en time med reading og sjeletegning at jeg helt hadde glemt hvor fantastisk det er å ha denne type timer. Det å fylle opp bordet rundt meg

Alt er klart til 90 minutter med tegning og selvutvikling.
Reading med sjeletegning

med pasteller i alle farger og ha et nydelig menneske foran meg som skal få mye påfyll til sin personlige utvikling. Det gjør noe med et menneske etter hvert som tegningen kommer frem og de får møte sin egen sjel i tegningen. Sjelen som er den egentlige deg, den som tar bort alt du har blitt fortalt og du har fortalt deg selv at du er og viser den du er helt uten feil. For en sjel har ingen feil. Den er bare autentisk og deg selv. Da blir møtet sterkt for du kan kjenne kjærligheten som er helt ren og uforbeholden.


En sjeletegning fra noen år tilbake


Jeg hadde helt glemt hvor dypt vi går i disse timene. Hvor hver strek drar frem hendelser og følelser gjennom livet. Hvis det er noe du ikke ser så bruker jeg ekstra lang tid på øynene, de blir ikke som de skal før vi har pratet om det. Hvis fargen på huden bruker for lang tid å komme frem så prater vi om hele strukturen i livet ditt eller hvis halsen får et mørk og rar farge så kan vi kanskje snakke om alt du ikke sier og om dine grenser. Så etter hvert som tegning og timen går fremover så begynner hele tegningen å falle på plass, det helt perfekte uperfekte, og så begynner fremtiden og utviklingene videre. Hvordan skal du gå videre nå? Hva skal du hedre med deg selv? Hva skal du passe på for å ta ekstra godt vare på deg selv? Alt manifesteres i bildet som du tar med deg hjem og kan bruke i årene som kommer. Både hente healing og få ny kunnskap. For et sjelebildet blir aldri slik det var når du går ut av døra. Det utvikles videre og videre, akkurat slik som alle energier gjør.


Det kom som bestilt denne readingen med sjeletegning. Nøyaktig da jeg følte at livet var blitt alt for mekanisk og uten kreativitet. Med et fulltidsstudiet på universitetet siste halvår sammen med full jobb med behandlinger, kurs og readinger så har det ikke blitt tid til så mye kreativt som jeg skrev om her om dagen. Jeg tror alle mennesker trenger å være kreative og vi får så mye utløp for følelser av det. Både å se på og å være kreativ selv. Vi må ikke glemme dette i livet vårt.


Og så ja, jeg må jo fortelle. Instagram tok "klagen" min til etterretning for historien lå visst der igjen sa noen til meg. Men jeg får ikke lov til å selge noe på Instagram, og det vil jo si at jeg ikke lan legge ut bloggen min heller. Det er helt greit, jeg tenker, nei, jeg lar både Instagram og Facebook være litt. I alle fall på telefonen så jeg får tak i ennå mer av kreativiteten min igjen og ikke minst nyte livet og sommeren.


For den kommer ikke igjen. Den vi har nå. Akkurat i dette øyeblikket.

48 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page