top of page
  • Forfatterens bildeIrmelin Lundstad

Velkommen til min blogg - litt om meg.

Det viktigste jeg vil si om meg selv er at jeg ønsker å hjelpe mennesker til å lede seg selv og andre på en god og sunn måte. Derfor har jeg vært lidenskapelig opptatt av mennesker, samt lære av alt jeg opplever på godt og vondt gjennom livet. I dette arbeidet har energier spilt en stor rolle, og fra 2007 har det fått større plass i livet mitt.


Jeg har alltid sett verden i energier, og studert hvordan jeg kan justere disse energiene. Dette har gjort at jeg har lært å koble meg inn på en frekvens som ikke alle andre oppfatter, og derfor kan jeg også hjelpe mennesker med å se se livet i et annet perspektiv. Jeg lærer bort hvordan du bevisst kan håndterer og regulerer ditt eget energinivå og emosjonelle tilstand.


Jeg er opptatt av energetisk selvledelse og energibevissthet. Dette vil si at vi er alle ansvarlig for vår indre og ytre kommunikasjon. Enten den skjer via ord, kroppsspråk, tanker, følelser eller energier. Når vi lærer å styre kommunikasjonen på alle måter oppnår vi energibevissthet, og da har du all mulighet til å skape det livet du ønsker. Da manipulerer du ikke andre, og du blir heller ikke manipulert selv. 


Intuisjonen og intuitive teknikker er mitt viktigste verktøy! Jo bedre jeg kjenner meg selv jo tydeligere blir intuisjonen min.


Jeg jobber også med og er lidenskapelig opptatt av tradisjonell behandling hvor jeg også har fokus på energier. Min utdannelse kommer fra egenstudier siden barndommen, men den er også forankret i utdannelse :

  • Soneterapi, øreakupunktur og kinesisk medisin.

  • Medisin grunnfag

  • Energetisk selvledelse - Intuitive teknikker (10 år deltid via seminarer og coaching i England)

  • Jeg tar også for tiden en videreutdannelse innen ledelse ved universitetet i Sørøst-Norge.

Jeg holder til midt i Horten sentrum hos Klinikk 1 som jeg driver sammen med 5 andre gründere. Jeg jobber i hele landet, samarbeider med mange dyktige mennesker og jobber også via telefon og Zoom.


Min erfaring i arbeidslivet kommer fra salg og ledelse store deler av min karriere, som selvstendig næringsdrivende inne forskjellige bransjer, oppstart av bedrifter, meditasjon, personlig utvikling, energetisk ledelse - og selvledelse, foredrag og kurs rettet mot HMS og psykososialt arbeidsmiljø sammen med min kollega Vigdis Granli


Her på bloggen vil jeg ta deg med inn i energienes intelligens og håper jeg kan inspirerer deg til å stoppe litt opp, puste og se at verden kanskje har andre dimensjoner som kan være vel så sann som den vi har blitt lært. Jeg vil også ta deg med på den reisen jeg har vært gjennom og der jeg går nå.


Velkommen til meg!

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page