top of page
  • Forfatterens bildeIrmelin Lundstad

Energien i april - hva står vi i nå? - Energetisk selvledelse

Som mange har kjent på så har året begynt tøft, den energetiske energien har ikke vært lett å stå stødig i. Du har sikkert sett en vinranke, du er pålen og druene er energiene. Det føles som om du svaier, mens det som skjer er at du er godt forankret, men energiene rundt deg er helt avhengig av deg for å ikke bli spredd for alle vinder. Du kjenner deg kanskje igjen i den følelsen, jordet med ustabil. De siste par ukene har det skiftet og april blir nok noe tøffere, men på en ny måte.


Vi er alltid i en endringens tid, og vi påvirkes forskjellig. Forskjellen på endringene nå og for et par år siden er at vi har gått fra å stå midt i stormen til å klare å bevege oss ut av den. Den er der fortsatt i aller høyeste grad, den er faktisk blitt sterkere, men du er også blitt sterkere så du står mer stødig. Det som er den store endringen de siste ukene er at flere mennesker har begynt å få tilgang til denne energien som er på vei ut, dette er mennesker som ikke før har vært bevisst på energier, men nå plutselig merker at noe endrer seg uten å vite hva. Det kan for mange føles som de er på vei til å miste seg selv og sin egenverd. Da forsterkes kraften i å holde på det som er på vei til å forsvinne, og med dette blir folks oppførsel forsterket. Det er derfor det er så viktig å stå i seg selv nå, og vite hva som er ditt og hva som er andres.




2024 handler om samarbeid. Du vil nå oppleve en kamp i energiene mot dette skifte.

Mest sannsynlig har du følt på at du ikke har noe å gi. At du ikke kan noe eller ikke har noe å bidra med. Du stiller kanskje spørsmål om din egen dømmekraft og intelligens. Sjansen er stor at du får mindre selvtillit og trekker deg bort for å ikke være så synlig. Det du gjør er å balansere energien som er så sterk der ute, for det folk gjør nå i denne endringen er å øke konkurranse instinktet sitt og det er det helt motsatte av hvor vi går nå i 2024. Vi er på vei mot mer samarbeid, men dette er så stor endring i energien at mange blir usikre på hva som skjer og dermed holder på det gamle med å forsterke de gamle energiene.


Det som skjer med oss i denne fasen av endringene (slik vi har vært et par uker nå) er at vi forsterker energiene med å bli med. Dette er viktig å være klar over, for i motsetning til å holde energien for deg selv og andre blir du med å opprettholder strukturer som er på vei ut. I vårt tilfelle nå kan det være at du merker at du har gått inn i diskusjoner du ikke har ønsket. Samtalene rundt deg har vært veldig negative og du merker at folk blir mer høyrøstet med å forsterke posisjonen sin. Folk har behov for å bevise at de er flinke og får ting til, de har et behov for å holde på sin egne tanker om seg selv og dermed skrike det ut. Aller mest for å forsvare seg i frykt for å ikke være bra nok og bli avslørt for å ikke være den de ønsker å vise at de er. Dette gjelder også mennesker som er vant med å jobbe med energi og er veldig bevisste på det. Endringen kom litt brått denne gangen, og da er det fort gjort å miste overgangen.


Hva kan du gjøre nå for å være den pålen som energiene kan støtte seg til? Hva kan du gjøre for at vinrankene kan vokse seg og bli bærekraftige og stå stødig? Det viktigste er at du selv går ut av den energien som handler om konkurranse. Det vil si at hvis du kjenner på at du ikke er bra nok bør du bytte fokus til hva som er deg og den du er. Du er verken god eller dårlig, du er deg. Har du en forestilling om hva du er, enten god eller dårlig, er du fortsatt i denne konkurranse energien og styrker den. Du trenger ikke rangere deg selv eller overbevise noen om hvem du er, alt du trenger er å være autentisk deg og med dette viser du dine styrker. Du kan også passe på å støtte de menneskene der ute som er autentiske og formidler budskapet sitt på en sterk og ekte måte. Du kan heie de frem og være med å holde energien for de. Hvis du går ut av konkurranse instinktet ditt vil du se hvem de er helt klart.


Oppsummert: April kommer med stor endring i energiene, og hvis du føler at de siste 14 dagene har vært ekstra tøffe så er tiden inne til å slippe tankene på hvem du bør og skal være. Du kan trygt gå ut og være deg selv - dette vil gi deg støtte i energiene og du vil se at det blir enklere med å være deg. Du vil også være med på å støtte andre som også gjør det samme som deg, som igjen vil si at flere vil gå raskere inn i den nye energiene. Bare husk på en ting, du trenger ikke lenger ha noe å si om alt. Du kan gi slipp på mange av dine gamle kampsaker trygg på at de som virkelig har lidenskap for dette tar denne med videre på en god måte. Du kan slappe av og konsentrere deg om det som står ditt hjerte nærmest. Ikke spre deg for vidt.

Siste innlegg

Se alle
bottom of page